Torkrum Heidenstamsgatan 51

Vi har vid några tillfällen fått klagomål på den nya avfuktaren som sitter i torkrummet i tvättstugan på Heidenstamsgatan 51. Vi har flera gånger ringt på service. Fastighetsskötaren har också varit där några gånger. Så ställs allt till rätta. Sedan har det blivit fel igen.
Avfuktaren är inställd så att den ska stanna när tvätten är torr. Nu har det visat sig att den stannat när tvätten är långt ifrån torr.
Det har nu visat sig att någon som använt torkrummet har skruvat av locket till inställningsvredet (som sitter fast med fyra skruvar) och ändrat inställningarna. Den personen har därför orsakat att torkningen stängs av trots att tvätten är jätteblöt.
Inställningsvredet ska stå på 18 %, vilket betyder att avfuktaren stängs av när det är 18 % fukt i torkrummet. Den eller de som ändrat har inte förstått detta och ändrat till 80 % vilket innebär att avfuktaren stannat när det är 80 % fukt i torkrummet.
Locket sitter fast med skruvar för att man inte ska gå in och ändra inställningarna men det tycks inte alla förstå.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.