Nyheter april 2023

Information från senaste styrelsemötet den 17 april!

Het och färsk information från källaren på stagneliusgatatan! Ytterligare styrelsemöte har ägt rum och aprilsolen skänker oss gyllene solstrålar. Glöm inte att smörja er med spf och hoppas ni unnar er en kopp kaffe/te på en balkong eller parkbänk i området. Nu vidare till vad som diskuterades:

Källaringångarna till HG 49-51 kommer att stängas nattetid!

Styrelsen har vittnat och fått information om att det förekommer vidare osanitära angelägenheter samt skadegörelse i källargången på Heidenstamsgatan 49-51. Som åtgärd tänker styrelsen låsa dörrarna till källarutrymmena mellan klockan 23:00 till 06:00 tills vidare för att sedan utvärdera Stängingen kommer äga rum fr.o.m 8 maj, med undantag för ordförande, vice ordförande och fastighetsskötarna, som då finns till förfogande vid nödfall. Vi beklagar att denna åtgärd behöver vidtas och hoppas våra medlemmar som nyttjar dessa utrymmen har förståelse för vårt beslut. Vid vidare frågor och funderingar är ni varmt välkomna att kontakta kommunikatören Lisa på uppsalahus14@gmail.com .

Rutiner kring laddstolparna

Det har kommit till styrelsen kännedom att våra parkeringsplatser med elstolpar kan ibland vara ockuperade av icke el-drivna fordon. Nedanför finner ni ett kort stycke om hur laddningsplatserna är tänkt att nyttjas:

Ladda ned appen EVcore & skapa ditt användarkonto. Där beställer du också en tagg (plastbricka) som du måste ha för att identifiera dig vid stolpen. (Taggen levereras inom 1-2 arbetsdagar, enligt EVcore). Vår områdeskod är 3082 (står även vid laddplatserna).
Priset per kilowattimme är 4 kr/tim. Du debiteras direkt via ditt användarkonto.
OBS! Laddplatsen ersätter inte din parkeringsplats. Den är endast avsedd för laddning. Vi litar på ditt omdöme.

Äger ni en hybrid eller elbil och har laddat klart får ni gärna flytta bilen så andra medlemmar har åtkomst till laddstolparna. Har ni frågor kring laddplatserna kan ni gärna höra av er till vår tekniska förvaltare Gustav Lundqvist – > gustav.lundqvist@uftab.se

Påminnelse om matning av djur

Vårsolen är framme, fåglarna kvittrar och vi har visst en nyinflyttad granne i form av en sork på området. Styrelsen önskar hjälp från våra medlemmar att ha uppsikt på den lilla krabaten och se hur det hela artar sig. Vi påminner vänligen att inte mata våra djur i närområdet, då fröspill och dylikt drar till sig denna typ av hyresgäst, nämligen råttor och sorkar. Tack för att ni hjälper oss!

Öppet hus !

Nu blir det äntligen av! Den 8 maj kommer styrelsen ha öppet hus i våra kontorslokaler på Stagneliusgatan 15 och vi hoppas samt ser fram emot att träffa er! Kom och säg hej, ställ frågor eller kom för att dricka kaffe, all form av umgänge är trevligt! Har ni särskilda frågor ni vill att styrelsen läser på om tills dess så mejla gärna detta till kommunikatören. Hoppas vi ses!

Redigerat 3 maj: Dörren är öppen från kl 19  :)

Gårdsloppis!

På initiativ av en hurtig medlem så bjuder även styrelsen och sagda medlem in er på en gårdsloppis! Den är tänkt att äga rum söndag 21 maj mellan kl 14-16 på vår tennisplan. Vill ni medlemmar önska er en plats att få sälja saker så återkoppla gärna till Lisa på uppsalahus14@gmail.com.

Detta var allt för denna gång!
Tack för att ni läste !

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.