STYRELSEN HAR NU KONSTITUERAT SIG

Styrelsen har idag – torsdagen den 24 februari – haft sitt konstituerande möte, efter valet av nya ledamöter vid stämman i tisdags. Fördelningen av de poster och funktioner som finns föreskrivna i stadgarna blev som följer:

Ordförande:                Birgitta Andersson

Vice ordförande:      Pierre Fruhling

Sekreterare:               Adisa Pehadzic

Ekonomiansvarig (kassör):   Ludvig Eriksson (vice: Birgitta Andersson)

Därutöver fördelades en rad olika ansvarsområden. Lennart Holmberg utsågs till kontaktperson för Grannsamverkan och till ansvarig för vårt arbete med säkerheten inom området. Fredrik Larsson är vår resursperson på IT-området och ska även samordna utarbetandet av ett informationspaket (en bruksanvisning) till alla som flyttar in.

Alexandra Hedengren är vår byggnadstekniske resursperson och kommer bland annat att delta i styrelsens överläggningar med Riksbyggens Ombyggnadsgrupp. Adisa Pehadzic och Fredrik Larsson ska försöka blåsa liv i gemensamma aktiviteter såsom sommarfester, loppis och annat. För att nu bara nämna en del av de ansvarsområden som fördelades.

Under det kommande arbetsåret ska styrelsen försöka bilda ett antal arbetsgrupper kring olika teman (såsom våra gårdar & grönområden och gemensamma aktiviteter), och därmed få till stånd ett större deltagande från medlemmarna. Hör av er om ni tycker detta verkar roligt och vill vara med – våren är ju trots allt inte längre så hemskt långt bort!

 

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.