Extra inlägg kring elkonsumtion

Vad vore inte svensk sommar utan lite extra spänning? Skämt åsido, styrelsen kommer nu ett extra inlägg gällande våra medlemmars elkonsumtion och den avi som ska ha trillat ned i folks brevlåda för augusti.

Det har skett ytterligare en felaktig beräkning av er elkonumstion tyvärr. Riksbyggen har rättat till den första felaktiga taxan från Infometrics, dock p.g.a ett formelfel för uträkning, så vart summan för hög. Detta upptäcktes förra veckan (vecka 28) och ska nu ha åtgärdats. Lösningen på detta problem blir att vi vädjar våra medlemmar att betala den summa som står på avin för augusti, då detta kommer rättas retroaktivt på septemberavin. Notera att detta kommer skrivas utförligt på avin.

Har man ytterligare frågor eller är i behov av ekonomisk assistans är man varmt välkommen att mejla ekonomisupport.uppland@riksbyggen.se. Skriv gärna ert fulla namn och lägenhetsnummer så går ärendet smidigare.
OBS! Det är inte lönt att ringa den allmäna supportlinjen kring detta. Ni får direkt assistans genom mejl av personal som är medvetna om denna situation.

Styrelsen tackar för ert tålamod och beklagar att det blev ett ytterligare fel.

Semester hos UFT

Våra goa kamrater hos Uppsala Fastighetstjänst vill också ha semester så nedan finner ni deras semesterveckor:

Vicevärd Gustav är borta fr.o.m. 26 juli och är åter i tjänst 22 augusti
Olle är borta mellan 24 juli och är åter i tjänst 13 augusti

Vid akuta ärenden på vardagar mellan 7-16 kan ni Rasmus på telefonnummer:
070-823 10 91

Annars sker anmälan via hemsidan i vanlig ordning.

Får önska alla våra medlemmar en fortsatt fin sommar!

pexels-kaboompics-com-5905

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.