Senaste nytt om lås- och passagesystemet

Nu installeras de nya lägenhetslåsen och snart tas det  nya passage- och bokningssystemet i bruk!

 1. LÄGENHETSLÅSEN

Nu är det snart dags för byte av låsen i lägenheterna. Bytet kommer ske mellan den 22 och 24 september. För att genomföra arbetet (som tar cirka en halvtimme per lägenhet) använder vi oss antingen av den nyckel som ni lämnat in till oss när ni fick de nya nycklarna eller så måste ni befinna er hemma under dagtid. Den nyckel vi fått av er lämnas av oss i lägenheten när arbetet är klart.

OBS! att det är viktigt att behålla de gamla nycklarna eftersom dessa fortsatt kommer att användas till postfacken. Vi påminner er även om att ha de nya nycklarna med er om ni åker hemifrån den 22-24 september. Detta så ni inte riskerar att vara utlåsta när er lägenhet fått ett nytt lås.

2. PASSAGE- OCH BOKNINGSSYSTEMET

Arbetet med driftsättning av det nya passersystemet i alla portar är nu nästan klart. Från och med måndagen den 4 oktober kommer systemet vara i drift och portarna kommer då att vara låsta dygnet runt. Inpassering sker därefter endast med de nya plastbrickorna (taggarna) eller genom att ringa på porttelefonen.

Samtidigt kommer också det nya bokningssystemet för tvättstugorna att tas i bruk. Bokning sker då vid de nya informationsskärmarna i respektive portuppgång där man identifierar sig med sin tagg. En bruksanvisning kommer att finnas på föreningens hemsida samt intill informationstavlan i varje portuppgång. Inpassering till tvättstugan kan endast ske under bokad tid och med den personliga taggen.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Byggbeslag:

Tel: 010 163 68 00

Mejl: <Info.uppsala@byggbeslag.se>

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.