SNART BLIR DET RENSNING I DÄCKFÖRRÅDEN!

I samband med att många bytte till vinterdäck blev det stor oordning i våra däckförråd. En del däck lämnades på golvet och blockerar andra medlemmars hyllplatser, andra däck placerades mellan hyllorna, vilket försvårar hämtning av de däck som förvaras korrekt. En hel del däck är dessutom omärkta.

Vi kommer därför snart att göra en inventering i strikt anda för att rensa bort felaktigt placerade däck och däck som inte är märkta. Inventeringen genomförs söndagen 27 februari.

Däck som är felaktigt placerade eller saknar tydlig märkning kommer då att flyttas från däckförrådet till annat förråd. Däck som inte hämtats ut från detta förråd inom två veckor fraktas vidare till annan slutdestination.

Vi uppmanar dig därför att ta en tur till däckförrådet i god tid före den 27 februari och kontrollera följande punkter för dina däck:

(1) Är däcken tydligt märkta? Det räcker inte att lägga en lapp inuti däckpåsen eller något liknande, det ska gå att avläsa vem som äger däcken samt adress och lägenhetsnummer utan att lyfta ut däcken ur ställningen.

(2) Hur många däck förvarar du? Endast en uppsättning är tillåtet (max 5 däck).

(3) Ligger däcken i hyllan? Förvaring av däck på annan plats än hyllan är ej tillåten. När det är slut på hyllplatser så är det fullt. Förvaring på golvet framför hyllorna eller mellan hyllorna är inte tillåtet. Medlemmar som har sina däck på korrekt sätt i hyllan ska inte behöva bära bort andras däck för att komma åt de egna. Detta är tungt och för våra äldre medlemmar ofta rentav omöjligt.

Tack för din medverkan!/Styrelsen

Kontaktperson: Ludvig Eriksson, tel 0702-59 26 92

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.