DÄCKFÖRRÅD

DÄCKFÖRRÅD I KÄLLAREN PÅ HEIDENSTAMSGATAN 3.
Förvarar du dina däck i förrådet skall du genast märka upp dem med ditt namn samt lägenhetsnummer. (Lägenhetsnummer = tresiffrigt nummer som sår på din ytterdörr uppe till höger). Alla däck som inte har märkts upp kommer att plockas bort efter den 19 november.
Därefter kommer ett nytt lås att monteras samtidigt som ytterligare ett däckförråd kommer att öppnas i källaren på Heidenstamsgatan 35. Förråden kommer att var låsta med ett tagglås vilket innebär att du som
önskar använda förrådet får komma till expeditionen och få din tagg uppdaterad.
I dessa däckförråd får max 4 däck per lägenhet förvaras,
Närmare information kommer att finnas i kommande Stagneliusblad samt på hemsida och Facebook

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.