Många problem med det nya lås- och bokningssystemet…

LÅT OSS TALA KLARSPRÅK om låseländet:

Just nu är det (alltför!) många problem med det nya lås- och bokningssystemet. Vi i styrelsen förstår mer än väl den irritation och ilska som många boende känner när man drabbas av portar och bokningssystem som inte fungerar. Vi gör allt vi kan och mer därtill för att det hela ska vara löst så snart som möjligt. Men tyvärr har det ansvariga företaget (ByggBeslag AB) hittills inte levt upp till det man lovat – vare sig när det gäller datum för när det hela ska vara i drift eller förmåga att snabbt åtgärda strul och felaktigheter.

På måndag (11 okt) kommer vi att ta upp frågan med ByggBeslags ledning och i första hand begära omedelbar förstärkning till företagets enhet Uppsala.

Så snart vi har ny och pålitlig information om tider och annat så delar vi denna på hemsidan och på trapphusskärmarna. För tillfället gäller följande (ersätter tidigare information):

1. Det nya bokningssystemet till tvättstugorna mm fungerar inte. Om detta inte kan lösas under kommande vecka så kommer det gamla systemet med låscylindrarna att fortsätta användas även efter den 18 oktober. Besked om detta kommer i början av nästa vecka.

2. Portelefonerna fungerar inte heller (!), inte för någon. Vi undersöker nu möjligheten att tillfälligt återgå till vad som tidigare gällde, dvs portarna öppna dagtid, låsta nattetid. Besked om detta kommer på måndag-tisdag (11-12 okt). OBS! att portarna fortfarande kan öppnas med den ”gamla” nyckeln.

Vi hoppas på medlemmarnas stöd och förståelse för vårt arbete i den här mycket speciella och påfrestande situationen. När det hela väl är löst ska vi förstås också förhandla med företaget om ekonomisk ersättning till föreningen.

Många hälsningar/Styrelsen

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.