SENASTE NYTT OM PASSAGE- OCH BOKNINGSSYSTEMET

Dagens samtal med chefer & tekniker på ByggBeslag har lett till följande resultat:

 1. Portarna

Från och med imorgon, tisdag 12 oktober, kommer portarna att vara öppna från kl 07:00 till kl 20:00. Dagtid behövs alltså ingen tagg eller nyckel; kvällstid kan man öppna porten  med den gamla nyckeln. (Tidningsbuden kommer in före kl 07:00 med sina taggar, de fungerar.) Detta kommer att gälla tills problemen är lösta och vi garanterat vet att alla taggar liksom porttelefonerna fungerar. Detta blir troligen klart till nästa vecka, men inte helt säkert. Vi aviserar förstås innan passagesystemet (återigen) tas i bruk.

2. Bokning av tvättstugorna

Från och med onsdag morgon den 13 oktober ska alla ha fått behörighet med sin tagg att boka tvättstugetid via bokningstavlan i trapphuset. Första datum med bokningsbara tvättpass är måndagen den 18 oktober, eftersom det gamla systemet med cylinderlås fortsätter att gälla t.o.m. söndagen den 17 oktober.

3. Bokning av tvättstuga för boende i evakueringslägenheterna

Boende i evakueringsbodarna kommer visserligen inte in i det egna trapphuset – men man kan boka tvättid från vilken skärm som helst. Prova alltså (fr.o.m. onsdag 13 okt) i närmaste port, det ska fungera.

4. Internetbokning

Instruktioner om hur man kan boka via Internet – dvs med hjälp av en smart telefon, läsplatta eller dator – kommer så snart vi sett att allt fungerar.

Många hälsningar/Styrelsen

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.