Nu kan du boka tvättstuga och bastu via Internet!

Så här gör du för att boka via Internet

Nu kan du boka tvättstuga och andra gemensamma utrymmen också via Internet, utan att behöva gå till någon bokningstavla. Gör så här:

1. Ställ dig i adressfältet på din webbläsare och skriv in: 84.216.127.240 och slå därefter  ‘Enter’.

2. Du kommer då till en sida på Internet med en stor klocka till vänster och texten Välkommen till BRF Uppsalahus14 till höger. Därunder finns två rutor, en som efterfrågar Användare och en som ber om Lösen. I den första rutan skriver du in siffran 4, direkt följt av alla siffrorna på din dörrtagg på den översta raden där (efter bokstaven A; den ska dock inte skrivas in). I den andra rutan skriver du (som lösen) 1234. Slå ‘Enter’, och du loggas in i bokningssystemet, ditt namn kommer upp direkt. Själva bokningen fungerar precis som på tavlorna, ingen skillnad. Gör din bokning och logga sedan ut.

3.  Gör gärna ett bokmärke av sidan så slipper du komma ihåg den krångliga webbadressen nästa gång. Om du dessutom låter din webbläsare spara alla siffrorna (och lösen) du skrev in så blir det ännu lättare nästa gång!

PS: För framtiden planerar vi en uppdatering av hemsidan. Då hoppas vi få en särskild knapp eller flik för att komma in till bokningssystemet den vägen. Men för tillfället är det som alla vet en hel del annat som måste prioriteras.

Många hälsningar från Styrelsen

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.