HAR DU KOLL PÅ DINA TAGGAR? NU ÄR DET SNART DAGS!!

Mån 6 dec tas det nya passersystemet i bruk i alla entréportar

Efter en mycket lyckad testkörning på Heidenstamsg 45 & 47 i förra veckan kommer det nya passagesystemet snart att tas i fullt bruk i hela föreningen. Starten blir nu på måndag förmiddag den 6 december. Alla portar blir då låsta dygnet runt – och man kommer in bara med sin tagg eller via porttelefonen. Så kolla i god tid att du har taggen på nyckelknippan (och testa den gärna någon kväll innan, efter kl 20 när porten låses i nuläget).

Blir det problem – ring i första hand Byggbeslag AB.

Telefon 010-163 68 00 (kl 7-16);  018-444 48 49 (kvällar och helger)

I andra hand finns vi i styrelsen förstås här. Vi hoppas innerligt att det nu äntligen ska fungera! Fingers crossed…

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.