Problem med internet?

Under de senaste veckorna har en rad (nya?) problem med internet i föreningen rapporterats från flera medlemmar. Långsamt och ostadigt, är de vanligaste klagomålen.

En del internetproblem har tidigare hängt ihop med stamrenoveringen, när man under arbetet (av okunskap eller av misstag) har kopplat bort elförsörjningen till Ownits switchar. Det hände för några veckor sedan ännu en gång på Heidenstamsgatan. Men det förklarar knappast den typ av problem som nu rapporteras från flera olika håll.

Vi har idag talat med Ownit om situationen – med angivande av konkreta exempel – och de har lovat att göra en ordentlig genomgång av föreningens hela internetuppkoppling. Vi får hoppas att detta ger resultat.

MEN styrelsen vill också uppmana alla som har problem att ringa Ownit och anmäla detta. Då är nog chansen större att man verkligen undersöker det hela, och gör det grundligt. Dessutom blir det då lättare för oss som kontraktsinnehavare att  följa upp det hela.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.